Nobelimplant | Implantátum rendszerek
Implantátum rendszerek
Implantátum rendszerek
3050
page,page-id-3050,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,
 

Implantátum rendszerek

Brånemark System

Klinikai sikerek 1965 óta

Brånemark System a szinonímája annak a forradalmi felfedezésnek, amit 1953 Prof. P.I. Brånemark tett, melyet csontosodásnak (osseointegrációnak) hívunk. Ez a  legtöbbet tudományosan dokumentált implantációs rendszer a világon. Külső hexagonális csatlakozó rendszerét is Prof. P.I. Brånemark fejlesztette. Változatos felépítmény rendszere, és széles méret kínálata teljes körű megoldásokat kínál minden esetben.

NobelReplace

A világ legtöbbet használat implantátuma

NobelReplace család egy, a fog gyökerét formázó implantációs rendszer, mely magas stabilitásával és egyszerűen alkalmazható fogpótlási megoldásaival vált a legkedveltebb implantációs rendszerré. Nyaki kialakítása segít a fogak természetes formájának, esztétikájának megtartásában, így nem csak funkciójában de kinézetében is az igazihoz megszólalásig hasonlító fogpótlás készülhet.

NobelActive

Ami semmi máshoz nem hasonlítható

A cég legkorszerűbb implantátuma, mely különleges formájú és menetkialakítású, kiemelkedően stabil. Akár gyengébb csontminőség esetén vagy foghúzások helyén is azonnal, biztonságosan alkalmazható. Erős, konikus kialakítású csatlakozása maximális biztonságot nyújt.