Nobelimplant | Fogak pótlása
NobelBiocare fogorvoskereső Találja meg az Önhöz legközelebbi fogorvost.
Fogak pótlása, fogorvoskereső,fogpótlás, implantátum
849
page,page-id-849,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy fog pótlása

 

Egy gyönyörű mosoly az egészséges életmódot tükrözi.

fogorvos

Egy egészséges, szép mosollyal teljes életet élhet.

 

A vonzó, természetes megjelenésű fogaknak köszönhetően jobban érezzük magunkat. Kedvenc ételeinket élvezettel fogyaszthatjuk. Tökéletesen magabiztosak lehetünk ott, ahol igazán fontos: otthon,
a munkánkban, szabadidőnkben, de legfőképp amikor tükörbe nézünk.

Miért kell vigyázni a foghiánnyal?

Fogaink sérülése vagy hiánya nagymértékben kihat a mindennapi életünkre és az önbecsülésünkre.
Számos ok miatt veszíthetjük el fogainkat.
Baleset vagy betegség következtében, esetleg öröklődés útján.
Bármi legyen is az oka, e tényezők negatív hatással lesznek a mindennapi életünkre. Nem élvezhetjük kedvenc ételeinket, elveszíthetjük magabiztos megjelenésünket, jókedvünket és természetes mosolyunkat.


Szerencsére a mai modern fogászat számos megoldást nyújt sérült vagy hiányzó fogaink pótlására.

Hosszantartó megoldások korszerű fogászati
technológiával.

Mit nevezünk fogpótlásnak?

Egyénileg tervezett koronák és hidak, amelyek teljesen természetesnek látszanak. Ezek készülhetnek csiszolt fogakra, vagy fogászati implantátumokra.

fogorvoskereső

 

Mi a fogászati implantátum?

A fogászati implantátumok mesterséges foggyökerek, amelyek tökéletesen beépülnek az állcsontba, biztonságos alapot nyújtva a kivehető, vagy fix fogpótlásnak.

implantatum

Mely esetekben alkalmazhatók az implantátumok?

Egy vagy több fog hiányánál, vagy akár teljes fogatlanság esetén. Különféle kezelések és implantációs megoldások elérhetőek.

Kérdezze fogorvosát az Ön számára legmegfelelőbb megoldásról.

 

Önnek is egy korszerű fogászati megoldásra van szüksége?

Amennyiben Önnek is hiányzik foga, megoldást nyújthat a fogszáti implantátum vagy a természetes fogra készült fogpótlás.

 

 • Ön sem fordít kellő figyelmet hiányzó fogaira?
  Konzultáljon orvosával, hogy megőrizhesse szájhigiéniáját és megelőzze egészséges fogainak romlását.
 • Fejfájás vagy migrén gyötri?
  Gyakran a hiányzó fogak befolyásolhatják egészséges fogaink helyzetét. A felső és az alsó állkapocs természetes tartását megváltoztatva, izommerevséget és ízületi problémákat okoznak. Hiányzó fogaink pótlása megoldást nyújthat ezekre a problémákra.
 • Arcvonásai megváltoztak?
  A hiányzó fog csontsorvadáshoz vezethet, mert az állkapocscsontunkra nem nehezedik egyenletes nyomás rágás során. Az állkapocs ennek következtében megváltozik, zsugorodik, és ez öregbíti arcát.
 • Kivehető fogsort visel?
  Ha igen, és fogsora nem illeszkedik tökéletesen, az kényelmetlenné válhat, akár fájdalmat is okozhat, implantátumok beültetése a legjobb megoldás a problémára, mivel tökéletesen helyettesítik a fog gyökerét. Kiváló támasztékai lehetnek koronáinak, valamint igazi természetes fogak látványát, érzetét keltik.
 • Elégedetlen a fogai látványával?
  Fogaink elszíneződését gyermekkorunk gyógyszer kezelései is okozhatják. Ha fogai nincsenek egy síkban, az arca profilját és mosolyát is befolyásolja. Kérdezze fogorvosát a különböző protetikai megoldásokról, amelyek újra gyönyörű mosolyt varázsolnak arcára.

 

 

 

 

 

 

 

Több fog pótlása

 


 

 

Éljen teljes életet.

fogorvoskereső

A vonzó és természetes fogak fontos szerepet játszanak abban, hogy megőrizhessük egészségünket.

 

A gyönyörű és egészséges fogak kiemelt szerepet kapnak

kiegyensúlyozott életünkben, egészségünk megőrzésében. Természetes mosolyával bárhol és barmikor magabiztosnak érezheti magát, akár barátai, akár családja körében. Egészséges fogakkal a kedvenc ételeit eheti, egészségesen étkezhet.

Számos ok miatt veszíthetjük el fogainkat. Baleset vagy betegség következtében, esetleg öröklődés útján. Bármi legyen is az oka, e tényezők negatív hatással lesznek a mindennapi életünkre. Nem élvezhetjük kedvenc ételeinket, elveszíthetjük magabiztos megjelenésünket, jókedvünket és természetes mosolyunkat.

all_on_4_1_cmyk


Az egyedileg készített kerámia koronák és hidak a megszólalásig hasonlítanak a természetes fogakhoz.

A fogorvosa ismeri az Önnek megfelelő megoldást.

A kerámia hidakat hiányzó, illetve sérült fogak pótlására használják. Az egyedileg készült hidak megegyeznek a természetes fogak színével és formájával, így gyakorlatilag senki nem veszi észre a különbséget. A hiányzó fogak pótlására az egyéni igényeknek megfelelően kétféle eljárás létezik.

nobel_fogak_híd

1. A természetes fogakra készített híd nagy teherbírású kerámiából készül. Az ilyen esetekben a hídpótlás a pillér fogakra rögzül. Ahhoz, hogy a hidat biztonságosan rögzíteni tudjuk, az egészséges pillér fogakat bizonyos mértékig lecsiszolja a fogorvos. Ezt az eljárást nem minden esetben lehet alkalmazni, fogorvosa dönti el az adott szituáció alapján. Ezzel az eljárással a további csontvesztés nem kerülhető el.

smallphoto

2. Az implantátumokon levő híd a legkorszerűbb eljárás. Ilyenkor fogászati implantátumokhoz rögzítjük a természetes kinézetű hídpótlást. Az implantátum melletti egészséges fogakat érintetlenül hagyjuk. A fogászati implantátumok erős, biokompatibilis titánból készült csavarok, melyek úgy működnek, mint a természetes foggyökér.

A fogászati implantátumoknak számos előnye van.

 • Fogászati implantátum a mai napig egy sikeres és megbízható eljárás az elvesztett fogak pótlására, melyet 40 éve alkalmaznak fogszakorvosok.
 • Megszólalásig hasonlít a természetes fogakra.
  Nem fogja érezni a különbséget.
 • Biokompatibilis anyagokból. A szervezet befogadja.
 • Az implantátuma akar élete végéig kiszolgálhatja, megfelelő gondozással és szájhigiéniával.
 • Minimál invazív. Az egészséges fogai érintetlenül maradhatnak. Ellentétben a hagyományos eljárásokkal, az egészséges fogakat nem kell lecsiszolni a fogpótlás készítéséhez.
 • Segít a csontállomány megtartásában. A csont terhelése, stimulációja mérsékli a további csontvesztést – ez az egyik legnagyobb előnye.
 • Stabilitást és kényelmet biztosít, a fogpótlási megoldások széles választékával.

implantatum

Az implantátum úgy működik, mint a természetes fog gyökere; megtámasztja az egyedi kerámia korona hidakat.

 

 

 

 

Teljes foghiány helyreállítása

 

Miért nem a hagyományos, kivehető fogsor a valódi megoldás?

fogpótlás_biocare

 

A vonzó és ép fogak fontos szerepet játszanak egészségünk megőrzésében.
A fogak pótlására használt hagyományos, rögzítés nélküli fogsor immár elavult megoldás. Sajnálatos, de a páciensek által viselt rögzítés nélküli fogsor kényelmetlen, esetenként akár fájdalmat is okoz. Az ilyen fogsorral az étkezés, a rágás nehézkes, továbbá sok esetben le kell mondania olyan ételekről, melyeket korábban szívesen fogyasztott. A hagyományos fogsor viselésével megváltozhat a kiejtése, beszéde nehézkessé válik.

Fogorvosa segíthet Önnek, korszerű implantációs megoldásokkal.

Számos, modern implantátum megtámasztású fogpótlási eljárás közül választhat. Ezen megoldások segítségével jelentősen javulhat életminősége, ugyanúgy rághat és beszélhet mint régen, magabiztosabb lesz, és bátran ehet olyan ételeket, melyeket fogai elvesztése előtt. Kérje fogorvosától az Ön számára legmegfelelőbb megoldást.

Fogorvosa ismeri a legmegfelelőbb megoldást az Ön számára.

all_on_4_1_cmyk

 

Kivehető, implantátum megtámasztású fogsor egy rögzített megoldás, ahol az új fogsora kettő vagy több implantátumhoz kapcsolódik. Az egyik legköltséghatékonyabb módszer. Magabiztosan rághat, fogyaszthat bármilyen ételt, az ízlelését ugyanakkor nem befolyásolja. A fogsorát ugyan kiveheti, de egyáltalán nem kell fogsorragasztót használnia.

implantátum

Kivehető, stég megtámasztású fogsor. Még biztonságosabb megoldás, ha a fogsorát egy stéghez kapcsoljuk, melyet kettő vagy több implantátum rögzít az állkapocshoz. Ezzel egy erős megtámasztást biztosítunk fogsorának. A fogsorát kiveheti tisztításhoz, de természetesen egyáltalán nem kell fogsorragasztót használnia.

all_on_4_1_cmyk

Rögzített, implantátum megtámasztású híd, egy tartós, természetes fogak hatását keltő megoldás, melyet négy vagy több implantátumra alkalmaznak. Biztosítja a csontállomány stabilitását, visszaállnak a rágási funkciók, és az ízlelését sem befolyásolja

A fogászati implantátumoknak számos előnye van.

 • Fogászati implantátumok – a legsikeresebb és legmegbízhatóbb megoldás az elveszett fogak pótlására, melyet több, mint 40 éve alkalmaznak a fogszakorvosok.
 • Megszólalásig hasonlít a természetes fogakra. Nem fogja érezni a különbséget.
 • Biokompatibilis anyag. A szervezet befogadja.
 • Az implantátumai egy életre szólnak, megfelelő gondozással és szájhigiéniával.
 • Segít a csontállomány megtartásában A csont terhelése, stimulációja, mérsékli a további csontleépülést – ez az egyik legnagyobb előnye.
 • Stabilitást és kényelmet biztosít a megoldások széles választékával.

implantatum

Az implantátum úgy működik, mint a természetes gyökere, vagyis egyedi kerámia hidak vagy teljes fogsor mesterséges „gyökereként”.